Links

 

 • Indivo facebookpagina zoek je contact met andere Indivo-leden, chatten, wil je de foto's zien van de laatste activiteiten,...
  www.facebook.com/vzw.indivo
 • Mankement is een uniek ontmoetingscentrum voor mensen met een beperking te Zellik.
  www.tmankement.be
 • Vereniging personen met een handicap (VFG)
  VFG is een door de overheid erkende socio-culturele vereniging met meer dan 17.000 leden. VFG richt zich tot alle personen met een handicap of een langdurige ziekte. Iedereen is welkom, ongeacht zijn/haar leeftijd of aard van beperking(en).
  www.vfg.be
 • KVG Vlaams Brabant
  KVG is een koepel van verschillende vzw's met elk hun eigen werking: KVG-Vorming, JKVG (Hannibal vakanties en de Werkbank), Gezin en Handicap, Vibeg, Absoluut en KVG-Koepel.
  Als grootste gehandicaptenvereniging volgen ze het beleid op de voet en voeren ze zo nodig actie.
  KVG streeft naar integratie én inclusie.
  www.kvg-vlaamsbrabant.be
 • Het Balanske
  Het centrum biedt een grote verscheidenheid van vrijetijdsactiviteiten aan personen met een handicap en aan de andere gezinsleden.
  www.balanske.be
 • Natuurgroepering Zoniënwoud (NGZ) vzw
  De kernactiviteit bestaat uit het begeleiden van natuurwandelingen. Heel het jaar door staan onze gidsen, op aanvraag, ter beschikking van de geïnteresseerde natuur- en cultuurhistorieliefhebbers.
  www.ngz.be
 • Infopunt Toegankelijk Reizen
  Deze dienst van Toerisme Vlaanderen geeft informatie over de toegankelijkheid van de verblijfsaccommodatie op je vakantiebestemming, het vervoer, de attracties en musea, hulpverlening, enz.
  www.toegankelijkreizen.be
 • Vereniging van Blinden en Slechtzienden Licht en Liefde
  Personen met een visuele beperking krijgen, ongeacht de aard of de reden van hun aandoening, te maken met heel wat dagdagelijkse problemen. VeBeS biedt vrijetijdsbesteding op maat, goed begeleid en verzekerd. Er is voor elk wat wils.
  www.vebes.be
 • Blindenzorg Licht en Liefde (BLL) vzw - Vakanties
  Diensten op maat voor mensen met een visuele handicap in Vlaanderen en Brussel. Licht en Liefde heeft een gevarieerd vakantieaanbod.
  www.blindenzorglichtenliefde.be
 • Het Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap (VAPH) wil de participatie, integratie en gelijkheid van kansen van personen met een handicap bevorderen in alle domeinen van het maatschappelijk leven. Het doel is dat zij de grootst mogelijke autonomie en levenskwaliteit bereiken.
  www.vaph.be/vlafo/view/nl
 • De Vlaamse Gemeenschapscommissie is elke dag in de weer voor Brussel.
  Wij zijn een overheid die via allerlei initiatieven (scholen, speelpleinen, bibliotheken, gemeenschapscentra, kinderopvang, sportactiviteiten...) ervoor wil zorgen dat mensen graag vertoeven in het Brussels hoofdstedelijk gewest. We ondersteunen projecten van de Vlaamse gemeenschap in de stad, maar we zijn er ook voor elke Brusselaar die in het Nederlandstalige circuit geïnteresseerd is, of voor pendelaars, studenten en andere bezoekers.
  www.vgc.be
 • Groep INTRO vzw is een professionele organisatie voor vorming, leerplichtonderwijs, opleiding, arbeidstrajectbegeleiding, jobcoaching, werkervaringen en sociale economie.
  www.groepintro.be
 • Ouders voor inclusie
  Ouders voor Inclusie is in 2001 ontstaan als een beweging van ouders die zich verenigd hebben rond hun streven naar inclusie voor hun kinderen.
  www.oudersvoorinclusie.be
 • Uit in Brussel
  UiT in Brussel maakt je wegwijs in de stad. Ontdek de mooiste plekjes en informeer je over alles wat er te beleven valt.
  www.uitinbrussel.be
 • Uit in Vlaams-Brabant
  UiTinVlaamsBrabant.be is een initiatief van de provincie Vlaams-Brabant in samenwerking met  CultuurNet Vlaanderen. Op UiTinVlaamsBrabant.be kan je terecht voor de meest volledige cultuur- en vrijetijdsagenda voor Vlaams-Brabant. De site bereikt een ruim en geïnteresseerd publiek en brengt je rechtstreeks in contact met het brede vrijetijdsaanbod. Voor wie wil weten wat er waar wanneer te doen is in de provincie, geldt hij als hét startpunt.
  www.uitinvlaamsbrabant.be